Har din bedrift behov for rene vinduer, på sommeren så vel som på vinteren?

Med avtalt vindusvask flere ganger i året, vil du ha vinduer både dine ansatte og kunder kan være stolte av, gjennom hele året. La Total Renhold AS ta seg av jobben, og vi vil sørge for rene og stripefrie vindusruter, om det så er for kontorbygg eller mer komplekse oppdrag. Vi er også behjelpelige med å rengjøre vinduskarmer og gelenderglass, og det som måtte høre til vask av vindu.

 

Vi har faste avtaler for våre bedriftskunder

Vindusvasken blir ofte glemt, og det kan være gunstig for din bedrift å ha faste avtaler med vindusvask, slik at levetiden på glasset forlenges. Sammen kommer vi fram til en skreddersydd avtale som passer for din bedrift. Vi kan eventuelt også bistå med andre aktuelle rengjøringstjenester.

Hos oss kan du være trygg på at resultatet blir bra og at jobbet blir korrekt utført. Våre servicemedarbeidere benytter kun renholdsprodukter av høy standard.

 

Renholdstjenester av høy kvalitet og uforpliktende pristilbud

Gjennom god internopplæring, fokus på nøyaktighet og kjennskap til bransjen, ønsker vi å tilby vindusvask, daglig rengjøring, fasadevask og andre renholdstjenester av høy kvalitet. Våre medarbeidere fokuserer på nøyaktighet, punktlighet og kvalitet i arbeidet.
Dersom du trenger noen som utfører fast vindusvask, er det bare å ta kontakt med oss for et uforpliktende pristilbud.