Vinduspuss er en tjeneste vi tilbyr våre bedriftskunder.

Rene vinduer er blitt en av flere forutsetninger for å at din bedrift skal oppfattes som troverdig og tillitsfull. Hos oss kan du velge mellom enkeltoppdrag eller renhold etter fast avtale.

20 års erfaring med renhold av vinduer

Total Renhold har over 20 år erfaring med vinduspuss. Alt i fra store og komplekse jobber, til vinduspuss i kontorbygg. Våre servicemedarbeidere arbeider kun med produkter og utstyr av høy kvalitet, som er med på å sikre en god faglig utførelse. Sammen med våre kunder, kommer vi fram til en avtale om jevnlig vinduspuss og eventuelt andre rengjøringstjenester. For å sikre lenger levetid for vindusglassets anbefaler vi vinduspuss på jevnlig basis, spesielt for bedrifter som har kontorer i nærheten av trafikkerte områder.

Vinduspuss av høy kvalitet

God internopplæring, fokus på nøyaktighet og høy kompetanse gjør at vi tilbyr vindusvask som holder høy kvalitet. Vi gjør alle oppdragene selv, og du kan derfor være trygge på at våre medarbeidere har gått igjennom gode opplæringsrutiner for renhold. I tillegg leverer vi tjenester som daglig rengjøring, tepperens, skuring/boning og andre renholdstjenester.
Ønsker din bedrift et godt tilbud, ta kontakt med oss. Vi er også behjelpelig hvis du har spørsmål om denne tjenesten, eller om våre andre renholdstjenester.

 

Kontakt oss