Riktig renhold er godt renhold. Det er en generell oppfatning av at «all vask er god vask», men har du tenkt over at feil bruk av rengjøringsmidler, utstyr og feil type vask kan føre til store skader over tid? Ved feil behandling av forskjellig type gulvbelegg og inventar vil det få konsekvenser.

Riktig renhold senker livsløpskostnadene

Vi har bred kompetanse innen inventar- og byggøkonomi, og kan spare din bedrift for mye penger ved å behandle dine lokaler på riktig måte.

Enten du eier, eller leier et bygg, er kostnadene ved å legge nye tepper, parkett, renovere toaletterkjerner eller erstatte kontormøbler høye, og er en unødvendig og uønsket utgift.

Vi er opptatt av å bruke riktige metoder, og sørger for et godt inneklima. Ikke bare tar vi vare på lokaler og inventar, men på sikt vil du spare betydelige vedlikeholdskostnader.

Miljøvennlig renhold

Alle midlene vi benytter oss av ved daglig renhold er de mest miljøvennlige på markedet, og vi velger alltid den mest miljøvennlige løsningen, uten at dette skal gå utover kvaliteten på renholdet. Ved at vi tar miljøansvar, hjelper vi også din bedrift å nå deres miljømål.

Vi unngår i størst mulig grad å bruke vann i utførsel av renholdet. Fuktighet og varme gjør at bakterier og sopp trives og formerer seg. Våte gulv fører til en oppblomstring av mikroorganismer som sopp og bakterier, og gjentatt bruk av vann på gulvet vil holde liv i bakteriene. Dette øker også forekomsten av astma og allergi. Rene lokaler og riktig renhold fører til lavere sykefravær, og høyere trivsel på arbeidsplassen.

Alle midlene vi bruker er så miljøvennlig som mulig. Vi velger alltid mest den miljøvennlige måten, uten at det skal gå utover kvaliteten på renholdet. Vi hjelper deg og din bedrift med å nå sine miljømål.

Velg en renholder som tar vare på dine lokaler

Med over 20 års erfaring innen alle typer renholdstjenester vet vi hva ditt bygg trenger, og hva som er viktig i det daglige. Total Renhold AS er godkjent av StartBank, Sellihca og ISO-sertifisert i henhold til 14001: 2004. Vi har stor fagkompetanse i eget hus, og sender samtlige ansatte på kurs hvert år for at de skal holde seg oppdatert på metoder, renholdskjemikalier og bedriftsinterne systemer og retningslinjer.

Kontakt oss for en uforpliktende prat om du ønsker renholdstjenester i Oslo. Vi tilbyr gratis befaring, og kommer med et tilbud som møter dine utfordringer.