Vi har siden oppstarten satt fagkompetanse- og stolthet høyt. Vi jobber hardt for å stille yrket vårt i et godt lys, og jobber aktivt for å høyne statusen til våre servicemedarbeidere, og renholdsbransjen generelt.

Total Renhold satser på fagkompetanse i eget hus, og jobber mye med fag. Siden oppstarten i 1996 har vi vært opptatt av å sitte på riktig kompetanse i alle funksjoner i bedriften vår.

Alle ansatte går på kurs hvert år

Samtlige ansatte går på kurs hvert år, for å holde seg oppdatert på det siste innen metoder, renholdskjemikalier, bedriftsinterne systemer og retningslinjer.

Vi er også opptatt av at alle avdelingsledere skal inneha svært god kompetanse, og har satt i gang et program innenfor NS-INSTA 800, et system for å fastsette og bedømme renholdskvalitet. Alle våre avdelingsledere skal gjennom denne utdannelsen, og man blir sertifisert av SINTEF Byggforsk.

Les mer: Vi tilbyr kvalitet og tett oppfølging

Sertifiseringer

Total Renhold er godkjent av StartBank, som er et felles leverandørregister som brukes av innkjøpere innenfor bygg og anlegg, forvaltning, forsikring og fast eiendom i Norge, til støtte for seriøse leverandører og med oppdatert og kontrollert leverandørinformasjon. Vi er også godkjent av Sellihca som er et tilsvarende register for energibransjen.

Vi innehar ISO-sertifisering i henhold til 14001:2004, og er offentlig godkjent av Arbeidstilsynet.

Vi outsourcer ingen tjenester

Alle våre ansatte er fast ansatt, og vi setter ikke bort noen tjenester eller benytter oss av underleverandører. Vi tar godt vare på våre ansatte, og har troen på at fornøyde ansatte er gode ansatte og gode representanter for Total Renhold. Fornøyde og profesjonelle renholdere gir deg en trygghet, og sikrer at arbeidet utføres på riktig måte. For deg er det også en trygghet i at du får de samme renholderne på besøk i dine lokaler.

Samfunnsansvar og sosial dumping

Enkelte aktører i renholdsbransjen er dessverre med på å gi vårt virke et dårlig rykte, og vi gjør det vi kan for å motbevise dette. Vi tar samfunnsansvaret vårt på alvor, og jobber hardt for at yrket vårt skal stilles i et godt lys.

Ved å velge Total Renhold kan du være sikker på at du har valgt en trygg aktør, og du ender ikke opp på forsiden av avisen.

Ved å velge Total Renhold kan du være trygg på at du velger et renholdsbyrå som setter fag høyt. Dette gir deg som kunde en trygghet i at jobben blir utført skikkelig.

Med profesjonell rengjøring kan du sikre virksomheten både bedre vilkår, fornøyde medarbeidere, lavere sykefravær og imponerte besøkende og kunder.

Kontakt oss i dag om du ønsker renholdstjenester utført.