Overflatebehandling som jevnlig skuring og boning av harde gulv er en nødvendighet. Jevnlig gulvbehandling gjør den daglige rengjøringen lettere, samtidig som det også beskytter gulvet mot slitasje, hvor gulvet vil fremstå pent lenger.

Vi gir dine gulv lang holdbarhet

Total Renhold AS har lang erfaring med gulvbehandling, slik at de fremstår som rene og friske. Vi kan skure og bone de fleste gulv av linoleum, plast, sten og fliser. Med over 20 års erfaring som renholdsleverandør har vi opparbeidet oss mye kunnskap rundt renhold og hvilke produkter som burde brukes når. Derfor velger vi kun regjøringsmidler som passer spesifikt til de ulike gulvtyper, for best resultat. Linoleumsgulv har eksempelvis behov for et baselag som trekker seg inn og metter gulvet, deretter kan vi gå videre med poleringsbehandling.

Avtal skuring og boning en gang i året

Vi anbefaler at din bedrift avtaler årlig skuring og boning for å unngå øydelagte gulv, og heve gulvets levetid. Friske og rene gulv bidrar til å gi et godt inntrykk til dine omgivelser og er et av grunnlagene for et bra innemiljø.

Ta kontakt for mer informasjon eller ved bestilling av skuring og boning. Vi kan også bistå dere med å sette opp en årlig avtale, slik at dere kan benytte tiden til å administrere annet arbeid.
Se gjerne også våre andre rengjøringstjenester innen daglig renhold, vinduspuss og tepperens.