Venter du for lenge med fasadevask kan det få dyre og omfattende konsekvenser. Økt forurensning, kombinert med nordlig klima gjør norske fasader spesielt sårbare. Med en fasadevask får bygningen et nytt og friskt utseende, samtidig som vi forebygger og hindrer en kostbar fasaderenovering.

 

Vi har erfaring med å bevare fasader og fjerne grafitti

Når vi utfører en fasadevask bruker vi kun produkter og midler som skåner og bevarer både fasade og miljø. Vi har lang erfaring og kan komme på kort varsel dersom det er behov. Spesielt i hovedstadsområdet har det også de siste årene vært behov for grafittfjerning og fasadevask på gatenivå. Også dette tar Total Renhold AS seg av.

 

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Som renholdsfirma har vi opparbeidet oss erfaring fra ulike renholdstjenester i over 20 år. Du kan derfor være trygg på at vi er en leverandør med gode meritter og kunnskap om de fleste problemstillinger tilknyttet renhold. Ved å benytte oss som din totalleverandør trenger du kun å forholde deg til én leverandør, hvor vi kan bistå din bedrift med ulike renholdsoppdrag innen byggrengjøring og daglig renhold i bedriften.

Kontakt oss