Daglig renhold fører til bedre helse på arbeidsplassen og kan forebygge sykdom. I tillegg fører daglig renhold til større trivsel og bedre arbeidsmiljø for de ansatte, og gir ikke minst et godt førsteinntrykk til alle som besøker dere. Med gode internrutiner, førsteklasses produkter, fokus på kompetanse og punktlighet ønsker vi å bidra til et hyggeligere miljø på din arbeidsplass.

Daglig renhold til avtalt tid og riktig pris

Alt av daglig renhold vil bli utført av våre faste renholdere, innenfor de tidsrammer som er avtalt. Vi har også en patruljetjeneste med ansvar for å dekke opp for sykdomstilfeller, ferie og lignende blant renholderne hos våre kunder, slik at vi kan levere renholdstjenester til avtalt tid. Denne tjenesten er innordnet i vår avdeling for temporære tjenester, og sørger for at vi kan utføre hasteoppdrag hos våre kunder på meget kort varsel.

Forhør oss om vårt pristilbud

Vi har over 20 års erfaring innen renholdstjenester og har i løpet av denne tiden innhentet mye solid kunnskap. Hos oss kan du være trygg på at det er vi og ikke underleverandører som tar jobben, uansett om våre ansatte blir syke eller det skulle forekomme hasteoppdrag. På den måten kan vi gå god for at våre kunder får en tillitsfull rengjøringsjobb, på et profesjonelt vis.
Ta gjerne kontakt med oss for et uforpliktende tilbud. Vi svarer også gjerne på spørsmål.

Kontakt oss