For at bygningsarbeidere og fremtidige brukere av bygget skal få et godt inneklima kan det være gunstig å vurdere en profesjonell leverandør til byggrengjøring. Arbeidet omfatter å rengjøre lokalet og eventuelle flater før de bygges inne, hvor hovedoppgaven er å fjerne støv og smuss både under og før innflytting.

Vi i Total Renhold AS kan bistå deg med et godt innemiljø i byggeperioden, og benytter blant annet gode verktøy som sørger for at ikke støv og smuss virvles opp.

 

20 års erfaring med rengjøring av bygg, nybygg og renoverte bygg

Total Renhold har lang og bred erfaring fra oppdrag innen byggrengjøring, av nybygg og renoverte bygg. Vi innehar kunnskap om hvordan de aller fleste materialer skal rengjøres og vedlikeholdes, og du kan være sikker på at alt arbeidet blir utført på en trygg og god måte. Vi kjenner selvsagt også godt til Rent og Tørt Bygg-forskriften.

 

Vi tilbyr og utfører byggrengjøring som rengjøring av:

  • Tak
  • Vegger
  • Dører
  • Karmer
  • Rørsystemer

 

Byggrengjøring – StartBANK

Vi er også kvalifisert som leverandør i StartBANK, Bygg og Anleggsnæringens Kvalifikasjonsordning. Arbeids- og inkluderingsdepartementet fastsatte 30. mars 2007 en ny forskrift om identitetskort (ID-kort) i bygge- og anleggsnæringen. Forskriften trådte i kraft 1. januar 2008. «Alle virksomheter som utfører arbeid på bygge- og anleggsplasser, både norske og utenlandske, er pålagt å utstyre sine arbeidstakere med ID-kort. Hensikten er å identifisere både hvem du er og hvem du arbeider for».

Alle våre medarbeidere som utfører disse typer renholdstjenester vil bli utstyr med gyldig ID-kort.

Skreddersydd byggrengjøring for din bedrift

Hos oss finner du en totalleverandør med over 20 års erfaring med renhold og rengjøring for privatpersoner og bedrifter. Ta kontakt med oss om du ønsker å vite mer om vår tjeneste, eller andre tjenester innenfor rengjøring. Vi kan også gi deg et gunstig og konkurransedyktig pristilbud, for enkeltoppdrag eller andre oppdrag som krever jevnlig utførelse.

På denne siden finner du en oversikt over alle våre tjenester.

 

 

Kontakt oss