Total Renhold AS er en profesjonell leverandør av renholdstjenester i Oslo, Hamar og Elverum. I tillegg leverer vi renholdstjenester i Trysil. Total Renhold AS er en totalleverandør av renholdstjenester og leverer mange ulike produkter og tjenester innen renhold til mange ulike markeder. Felles for våre markeder er at vi kun leverer renhold og rengjøringstjenester til bedriftskunder.

Da det kan være vanskelig for bedriftskunder å vite nøyaktig hva slags renholdstjenester de er på jakt etter, har vi prøvd å sortere de ulike renholdstjenestene vi leverer i 4 ulike kategorier. Dette for å gjøre det lettere for kundene våre å finne frem til renholdstjenesten de leter etter.

De ulike renholdstjenestene er sortert som:

  • Vaskebyrå
  • Renholdsfirma
  • Rengjøringsfirma
  • Rengjøringsbyrå

Renholdsfirma i Oslo – temporært renhold

Total Renhold AS er et renholdsfirma som leverer temporært renhold, hovedrenhold og hovedrengjøring til våre bedriftskunder. Vi leverer hovedsakelig renhold og renholdstjenester i Oslo, Hamar og Elverum. I tillegg leverer vi renhold og renholdstjenester i Trysil.

Renhold og renholdstjenester som sorterer inn under renholdsbyrå er gjerne tjenester som ikke inkluderes i det daglige renholdet. Eksempler på slikt renhold er hovedrengjøring, skuring og boning. Med jevne mellomrom vil en bedrift ha behov for hovedrengjøring fordi det daglige renholdet ikke kommer til steder hvor smuss, støv og skitt samler seg. En hovedrengjøring er en grundig rengjøring som tar hensyn til at man ikke kommer til alle steder ved daglig renhold.

Jevnlig hovedrengjøring forbedrer trivselen og reduserer sykefraværet. Skuring og boning er også renholdstjenester som naturlig inngår ved en hovedrengjøring. En hovedrengjøring innebærer en grundig rengjøring som kan inkludere vask av tak, vask av skap og svært grundig gulvvask.

I tillegg kan en hovedrengjøring inkludere møbelrens, vask av inventar og vindusvask og vask av dører.

Kontakt Total Renhold AS for mer informasjon om temporært renhold for bedriftskunder.

Renholdsfirma – skånsomme produkter ved hovedrengjøring

En hovedrengjøring utført av Total Renhold AS utføres med utstyr og produkter som er skånsomme og miljøvennlige, men allikevel effektive. Våre renholdere har grundig opplæring og utfører hovedrengjøring med fokus på nøyaktighet og punktlighet. I snart 15 har Total Renhold AS utført renholdstjenester i hovedstadsområdet. En jevn vekst og mange fornøyde kunder forteller oss at vi tilbyr kvalitetstjenester.

Kontakt Total Renhold AS for mer informasjon om temporært renhold for bedriftskunder.