Total Renhold AS er en profesjonell leverandør av renholdstjenester i Oslo, Hamar og Elverum. I tillegg leverer vi renholdstjenester i Trysil. Total Renhold AS er en totalleverandør av renholdstjenester og leverer mange ulike produkter og tjenester innen renhold til mange ulike markeder. Felles for våre markeder er at vi kun leverer renhold og rengjøringstjenester til bedriftskunder.

Da det kan være vanskelig for bedriftskunder å vite nøyaktig hva slags renholdstjenester de er på jakt etter, har vi prøvd å sortere de ulike renholdstjenestene vi leverer i 4 ulike kategorier. Dette for å gjøre det lettere for kundene våre å finne frem til renholdstjenesten de leter etter.

De ulike renholdstjenestene er sortert som:

  • Vaskebyrå
  • Renholdsfirma
  • Rengjøringsfirma
  • Rengjøringsbyrå

Rengjøringsfirma – fleksibilitet og ekspertise

Vi er et rengjøringsfirma som forbindes med fleksibilitet og ekspertise når det gjelder våre renholdstjenester. Rengjøring og renholdstjenester handler ikke bare om renhold av overflater, men også om kundenes forventninger til renholdet. Når en bedrift har bestilt renhold har de ofte forventninger til resultatet. Hva skjer når det er tid for inspeksjon av renholdet. Samsvarer renholdet med forventningen til bedriften?

Som et profesjonelt rengjøringsfirma med fokus på fleksibilitet, ekspertise og pris på renholdstjenester sikrer vi gjensidig forståelse og oppfatning av kvaliteten på renholdet før vi setter i gang. Vi arbeider hele tiden for å finne ut skjæringspunktet mellom prisen på renholdet og kvaliteten på renholdet som kunden ber om.

Når kunden har uttrykt ønsket kvalitet på renholdet, leverer vi dette innenfor de økonomiske rammene som er avtalt.

Total Renhold AS er et rengjøringsfirma som leverer fleksible renholdstjenester.