Total Renhold AS er en profesjonell leverandør av renholdstjenester i Oslo, Hamar og Elverum. I tillegg leverer vi renholdstjenester i Trysil. Total Renhold AS er en totalleverandør av renholdstjenester og leverer mange ulike produkter og tjenester innen renhold til mange ulike markeder. Felles for våre markeder er at vi kun leverer renhold og rengjøringstjenester til bedriftskunder.

Da det kan være vanskelig for bedriftskunder å vite nøyaktig hva slags renholdstjenester de er på jakt etter, har vi prøvd å sortere de ulike renholdstjenestene vi leverer i 4 ulike kategorier. Dette for å gjøre det lettere for kundene våre å finne frem til renholdstjenesten de leter etter.

De ulike renholdstjenestene er sortert som:

  • Vaskebyrå
  • Renholdsfirma
  • Rengjøringsfirma
  • Rengjøringsbyrå

Rengjøringsbyrå – fleksibilitet og ekspertise

Total Renhold AS er et rengjøringsbyrå som leverer de aller fleste renholdstjenester til våre kunder. Firmanavnet Total Renhold AS reflekterer at vi tilbyr alle former for renhold som forventes av en profesjonell leverandør av renholdstjenester.

Total Renhold AS har særlig spisskompetanse på daglig renhold og temporære tjenester som hovedrengjøring og byggrengjøring (nybygg). I tillegg leverer vi renholdstjenester som vinduspuss, skuring og boning.

Som et rengjøringsbyrå med fokus på å levere alt av renholdstjenester som bedrifter trenger, kan vi også levere mer omfattende renhold. Eksempler på mer omfattende renhold kan være generell rengjøring av fasade og rengjøring av fasade i forbindelse med fjerning av graffiti. Eksempler på andre renholdstjenester som vi tilbyr våre bedriftskunder er tepperens, møbelrens og tastaturrens. Videre kan vi også tilby impregnering av tepper.

Kontakt Total Renhold AS for mer informasjon om rengjøringsbyrå i Oslo som alt av renholdstjenester.