Et rent kontor eller butikklokale er viktig for førsteinntrykket, og er i mange tilfeller forretningskritisk og avgjørende for kundenes tolkning av din bedrift. En ren kontorplass «beviser» ovenfor kundene at du har sysakene i orden, og at dere er en seriøs bedrift som tar seg selv og kundene på alvor. Har du et rent kontor eller et rent butikklokale oppnår du lettere tillit hos både leverandører, kunder og andre samarbeidspartnere.

 

Vi leverer alle mulige renholdstjenester

Etter mange år i bransjen vet vi at renhold ikke kun handler om rengjøring, men å kunne tilby en totaltjeneste. Det er også tanken bak vårt navn, Total Renhold AS, hvor vi tilbyr alle tjenester du forventer av en profesjonell leverandør av renhold.

Under finner du en oversikt over noen av våre rengjøringstjenester:

 

Rengjøring – bedre helse og mindre sykefravær

Rengjøring er også viktig for å bedre helsen til ansatte og dermed redusere sykefraværet. Med lang erfaring, dyktige servicemedarbeidere og miljøvennlige produkter ønsker vi i Totalt Renhold AS å bidra til en hyggeligere og sunnere arbeidsplass.

 

Få et gunstig pristilbud på fast rengjøring eller enkeltoppdrag

Vi ønsker at våre kunder skal oppleve mest mulig fleksibilitet, hos oss kan du bestille daglige, ukentlige, eller oppdrag på årsbasis, alt etter hva som passer ditt behov. Noen renholdstjenester vil kreve hyppigere utførelser, mens andre kan gjøres én gang i året. Vi bistår deg også med enkeltoppdrag, for eksempel ved utvask under flytting av kontorlokaler. På den måten kan dere heller fokusere på andre administrative oppgaver, mens vi tar oss av renholdet.
Med over 20 års erfaring fra ulike arbeidsoppgaver er vi din rette leverandør innenfor renhold. Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål om våre tjenester eller ved bestilling.